Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

7 çocuklu Dul Kadın  Yardım Bekliyor
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşayan 7 çocuk annesi Halime Aslan, eşini kaybettikten sonra çocuklarıyla mevsimlik işçi olarak çalıştığını ve evinin bir bölümün yanmasıyla zor duruma düştüğümü belirterek hayırseverlerin yardım eli uzatmasını beklediğini söyledi.
Eyyübiye ilçesi Yardımcı Mahallesi'nde ikamet eden 7 çocuk annesi Halime Aslan, 17 yıl önce eşini kaybetti. Hiç bir geliri olmayan ve maddi imkansızlıklardan dolayı çocuklarıyla mevsimlik işçilik yaptığını belirten Halime Aslan, " Eşim 17 önce vefat etti. Devletten dul maaş alıyorum birde geçimimizi mevsimlik işçi olarak çocuklarımla birlikte bazen il il dolaşarak sağlıyoruz, üç gün önce çıkan yangında evimiz ve eşyalarımız bir kısmı tamamen yandı. Hiçbir şeyimiz kalmadı. Evimi tekrar yaptıracak durumum yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlet yetkililerinden ve hayırsever vatandaşlardan bize yardım etmelerini istiyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49