Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

66 Kişiye istihdam
Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü ve Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A. Ş.  işbirliği ile düzenlenen Plastik Boru İmal İşçisi Yetiştirme Kurs Mülakatları İşkur Şanlıurfa Hizmet Binası’nda yapıldı.
Yoğun bir çalışma temposu içerisinde yapılan mülakatlar sonucunda 66 kişilik yeni bir istihdam daha sağlanacak. Dört ay sürecek eğitim sonucunda seçilen kişiler işbaşı yapacak. Seçilen kişilerin eğitim boyunca günlük 20 TL kazanımları ve Genel Sağlık Sigortaları İşkur tarafından karşılanacak.
Özellikle meslek sahibi olmayan kişileri belli bir mesleğe yönlendirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdüren İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü çalışanları yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla vatandaşa hizmet konusunda İşkur’un kalitesini bir kez daha ispat ettiler. Yapılan mülakat ile seçilen 66 kişi iş sahibi olmanın sevincini ve heyecanını bir arada yaşadı.
Şanlıurfa İl’inde hedeflerinin işsizlik oranını en asgari düzeye indirmek olduğunu belirten Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda faaliyetlerin hız kesmeden devam edeceğini bildirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49