Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

500 Temizlik Personeline Gıda Yardımı Yapıldı
Eyyübiye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 500 temizlik personeline gıda yardımında bulundu.
Eyyübiye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Eyyübiye İlçesi sınırlarında yaşayan 5 bin dar gelirli aileye gıda yardımından sonra ihtiyaç sahibi olan kendi personelini de unutmadı. Eyyübiye Belediyesi,  Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 500 personele gıda yardımında bulunuldu.
Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili İlhami Günbeği, "Eyyübiye Belediyesi Başkanımız Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ve Umut Masası vasıtasıyla bugüne kadar birçok dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileye ulaştık. Bu ramazan ayında 5 bin dar gelirli aileye ve 650 yetime iftar ve giyecek desteğinde bulunduk. Bugün de değişen ve gelişen Eyyübiye'nin dönüşümünde pay sahibi olan personelimizle birlikteyiz ve onlara gıda desteğinde bulunuyoruz. Bu gıda desteğimiz diğer birimlerde de aynı şekilde rutin halde devam edecektir. Personelimize yaptıkları temizlik gerekse ilaçlama çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Uğur Konak, "Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak 500 personelimize gıda yardımında bulunuyoruz. Eyyübiye İlçesi'nde yaşayan vatandaşlarımıza gün boyu temizlik ve ilaçlama konusundaki hizmetlerimiz de devam edecektir" şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49