Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

500 Bin TL Kontör dolandırıcılığı Yapanlar Yakalandı
Şanlıurfa’da 13 ilde 15 vatandaşı 500 bin lira dolandıran 4 kişi adliye'ye sevk edildi.
13 ilde çeşitli vatandaşları arayarak kendilerini savcı, hakim askeri komutan diye tanıtarak vatandaşları 500 bin lira gasp eden kontör dolandırıcıları yakalandı. dolandırıcılar, farklı kişiler adına çıkardıkları telefon hatlarıyla rastgele numaraları arayarak telefonu açan kişiye kendilerini polis amiri, jandarma görevlisi, istihbaratçı veya savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddia edildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipler Takip sonucu kontör dolandırıcıları Akçakale yolunda yakaladı. Araç içersinde bulunan  Mustafa Y., Fevzettin Y., Mehmet A. ve Muhittin B. gözaltına aldı. şüphelilerin üzerinde farklı hesaplara ait PTT kartı ve bir miktar para ele geçirildi.  Şanlıurfa Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne getirilen zanlılar, sağlık raporu için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Burada alınan doktor raporlarının ardından, şahıslar adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49