Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

50 Yıl Önce Aldığı Mührü 50 Yıl Sonra Devretti

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yusuf Paşa Muhalle muhtarı Hasan Paydaş, birinci azasına 50 yıl sonra muhtarlık mührünü teslim etti.

Yusuf paşa mahallesinde 1969 yılında aday olduğu muhtarlığı kazanan ve 50 yıldır mührü bırakmayan 85 yaşındaki Hasan Paydaş, sağlık sorunları nedeniyle yeni muhtar seçilen birinci azası Mehmet Gültoprak'a muhtarlık mührünü devretti.

Paydaş, 1969 yılında girdiği ilk seçimde, kendisinden önce 50 yıl muhtarlık yapan Abdullah Uğurlu'yu 3 oy farkla geçerek mührü eline alan Hasan Paydaş, o tarihten sonraki seçimlerin tamamında ise rakiplerine açık ara fark atarak koltuğunu sağlamlaştırdı. Aradan geçen 50 yılda mahallelinin yanı sıra kenttekilerin de bilirkişisi olarak nam salan Paydaş, kimi zaman sevinç, kimi zaman üzüntülere şahitlik ettiği mahallesindeki görevinde 50 yılı tamamlamayı başardı.

Paydaş, "Sağlık sorunlarım nedeniyle 50 yıldır taşıdığım muhtarlık mührümü artık devrettim yeter 50 yıl oldu. 25 yıldır azam olan Mehmet Gültoprak'ı seçimi kazandı muhtarlık mührünü ona devretti. Allah yolunu açık etsin İnşallah oda benim gibi 50 yıl mahalleye hizmet eder dedi.

Yeni Muhtar Mehmet Gültoprak ise , "50 yıl tabii kolay bir süre değil, muhtarımızın tecrübelerinden de faydalanacağız. 25 yıldır Hasan Paydaş ile birlikteyiz, azalık yapıyorum. Nasıl bir çalışma içerisinde olduğunu mahallece biliyoruz. Memleketine ve mahallesine çok bağlı bir insan. Bende muhtarlık mührünü şerefle teslim aldım, bundan sonra mahalle için en iyi bir şekilde hizmet etmeye çalışacağım Bende umurum yeterse 50 yıl muhtarlık yapmak istiyorum "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49