Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

5 Bin Ton Kömür Yardım Yapıldı
 Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, dar gelirli 12 bin aileye 5 bin ton, Suriyeli mültecilere ise 1 ton olmak üzere toplamda 6 bin ton kömür yardımında bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla ilçe sınırları içerisinde yaşayan dar gelirli ailelere ulaşmaya devam eden Sosyal İşler Müdürlüğü kömür dağıtımına devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatları ilgili birimler tarafından yerine getirilmeye devem ediliyor. Başkan Ekinci’nin ‘ dar gelirli ailelere imkânlar dâhilinde ulaşın’ talimatı üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor. Bir yandan merkez ve kırsal mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi diğer yandan dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Daha önce de gıda yardım paketleriyle dar gelirli ailelere ulaşan ekipler bu kez de kömür yardımıyla vatandaşların takdirini topladı. Nüfusunun büyük bir bölümü Sosyal Yardımlaşmaya kayıtlı olan Eyyübiye ilçesinde Eyyübiye Belediyesi de imkânlar dâhilinde yardımlarını sürdürüyor.
İlçe sınırları içerisinde ikamet eden 6 bin aileye kömür dağıtımında bulunan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri kömür dağıtımıyla kalmayıp araçlarla kömürleri ailelerin evlerine kadar götürüyor.  Kömür yardımından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Vatandaşlar, ‘’Eyyübiye Belediyesi bizlere yardımda bulundu. Yaptığı yardımlardan dolayı çok teşekkür ederiz. Allah Eyyübiye Belediyesinden razı olsun. Bu kış gününde bizlere kömür dağıtımı yaptıkları için teşekkür ederiz. Bizler dar gelirli aileyiz.  Zor durumdayız. Bu tür yardımların devamını bekleriz. ‘’ açıklamasında bulundular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48