Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

46 Rehine kurtarıldı
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 101 gün sonra özgürlüklerine kavuşarak Türkiye'ye getirilen ve Şanlıurfa'daki bir kamu kuruluşunda kısa süre dinlenen 49 rehineyi ziyaret etti. Vali Küçük, 40 dakika görüşme yaptığı rehineleri ziyaretinin ardından çıkışta gazetecilere kısa açıklama yaptı. Vali İzzettin Küçük, "Rehinelerin hepsinin ve çocukların sağlığı iyi yerinde. Herhangi bir sorun ve sıkıntı yok. Sayın Başbakanımız gelince havaalanında görebileceksiniz. Ancak şunu belirteyim hepsinin sağlığı gayet iyi. Gerekli açıklamayı havaalanında Başbakanımız yapacak" dedi.
 
Vali Küçük'ün ayrılması ardından rehinelerin götürüldüğü kamu kurumuna bir araçla yeni kıyafetler de getirildiği de görüldü. Polisler tarafından otomobillerle getirilen yeni kıyafetler görevliler tarafından rehinelerin bulunduğu binaya götürüldü.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurtarılan konsolosluk çalışanları ve aileleri özel uçak "TUR" ile saat
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurtarılan konsolosluk çalışanları ve aileleri özel uçak "TUR" ile saat 10.20'de Ankara'ya gitti.
 
Azerbaycan'daki temaslarını yarıda keserek Sabah Şanlıurfa'ya gelen Davutoğlu, GAP Havaalanı'nda, Türk rehinelerle yaklaşık 1 saat görüştü. Görüşmede, Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da hazır bulundu. Türk rehinelerle bir süre sohbet eden Davutoğlu daha sonra konsolosluk görevlileri ve aileleriyle özel uçak "TUR" ile Ankara'ya hareket etti.
 
Bu arada Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun, rehineler arasında bulunan bir bebeği kucağında uçağa götürdüğü görüldü 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48