Öne Çıkanlar gıda Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

40 Baskı Üretiliyor
Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları (İSTON)’u ziyaret etti. Ziyarette Şanlıurfa İl Özel İdaresi’ne Kilitli Parke Taşı Makinesini hibe eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kuruluşu İSTON, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur  Büyükhatipoğlu ile birlikte gelen makinenin kullanımında görevli olan teknik elemanlara teknik bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, İSTON Genel Müdür Vekili Veysel Karani Pekdemir, Asya Yakası Tesisler Müdürü Hakan Aybar, Parke Taşı Bordür Üretim Şefi Sevtap Haberveren ve Kalite Kontrol ekspertörü Elyasa Gören 230 dönüm alana kurulu Tuzla tesislerindeki çalışmalarını, Genel Sekreter Uğur Büyükhatiopoğlu, Şanlıurfa İl Özel İdaresi Yapı Kontrol Müdürü Faruk Hartavi ve teknik heyete çalışmalarını sahada anlatarak bilgi verdiler.
İSTON Genel Müdür Yardımcısı Pekdemir ziyarette yaptığı açıklama da 230 dönüm alan üzerine kurulu tuzla tesislerinde 8 saatte 3250 m2 parke taşı üretim kapasitesine sahip olduklarını, bordürde saatte 40 baskı ürettiklerini, beton ve betonarme boru ve kent mobilyaları üzerine çalışmalar yaptıklarını sadece İstanbul’un değil tüm Türkiye’nin ihtiyacına cevap vermeye çalıştıklarını belirtti.
Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu ise İSTON Genel Müdür Vekiline ve kendilerine eşlik eden beraberindeki ekibine teşekkür ederek, bu ziyaretin kendileri ve Şanlıurfa’da kurdukları Parke Taş üretim tesisinin daha bilinçli şekilde yürütülmesinde teknik ekibin bilgilendirilmesinden dolayı çok faydalı olduğunu bundan sonraki üretimde daha verimli olacaklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49