Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

4 Milyon Lira Dolandırmışlar
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılığı yapan suç örgütüne yönelik birçok ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 375 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, değişik tarihlerde 100 bin kişiyi aradığı, ağına düşürdüğü kişilerden ise toplam 4 milyon lira ile 2 kilo altın dolandırdığı bildirildi.
 Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, telefonla arayarak kendilerini kamu görevlisi, polis veya savcı olarak tanıtarak vatandaşlara isimlerinin veya kimlik bilgilerinin terör olaylarına karıştığını, soruşturma yapıldığını, kimlik bilgilerinin terör örgütünün elinde olduğunu, örgüt üyelerini yakalamaya çalıştıklarını, şahısların yakalanması için verdikleri hesap numaralarına yüklü miktarda para göndermeleri gerektiğini ileri sürerek dolandırıcılık yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik 28 Haziran'da operasyon yapıldığı bildirildi.
 Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, ülke genelinde 500 polis ve jandarmanın katıldığı eş zamanlı olarak operasyonda 237 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Şanlıurfa Merkez ile Akçakale ve Harran ilçelerinde gözaltına alınan 35 kişinin Osmaniye'ye getirildiği diğer şüphelilerin ise bulundukları kentlerde sorguya alındığı açıkladı.
 
4 MİLYON LİRA DOLANDIRMIŞLAR
Suç örgütünün değişik tarihlerde yaklaşık 100 bin kişiyi arayıp, ağına düşürdükleri kişilerden ise toplam 4 milyon lira ile 2 kilo altın dolandırdığı bildirildi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49