Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

4 günde 108 ölü, 4 bin yaralı
 Emniyet Genel Müdürlüğü, son dört günde meydana gelen trafik kazalarında 108 kişinin öldüğünü, 4 bin 2 kişinin yaralandığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tatilinin son dört gününde meydana gelen 84 ölümlü kazada 108 kişinin öldüğünü, bin 824 yaralamalı kazada 4 bin 2 kişinin yaralandığını bildirdi.

BİLANÇO AĞIR: 18 KİŞİ ÖLDÜ, 4 BİN 2 KİŞİ YARALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, 26 Temmuz Cumartesi gününden bu Sabah 08.00'e kadar meydana gelen kazaların bilançosu ağır oldu. Bu tarihler arasında, 84 ölümlü kazada 108 kişinin öldü, bin 824 yaralamalı kazada 4 bin 2 kişi yaralandı.

108 ölümden 61'i jandarma kontrolündeki köy, ilçe ve devlet yollarında, 47'si ise polis kontrolündeki şehiriçi yollarda ve devlet yollarında meydana geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49