Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

4 Farklı İlaçlama Metodu Kullanılıyor
Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi, sinek ve haşerelerle mücadelede başlattığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İlaçlama çalışmaları Ramazan Ayı nedeniyle sabah saatlerine kadar sürdürülüyor.
Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi, ilaçlama çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak sürdürüyor. Başkan Fevzi Demirkol’un talimatları ile Ramazan Ayı boyunca da ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler, sinek ve haşere ile mücadeleyi iki vardiya halinde yapıyor. Sinek ve haşerelerin yoğun olarak bulunduğu dere yatakları, ahırlar ve ağaçlık alanlarda, 4 farklı ilaçlama metodu kullanan ekipler; Ramazan Ayı nedeniyle vatandaşların gece geç saatlere kadar dışarda bulunmasından dolayı çalışmalarını sabah saatlerine kadar devam ettiriyor.
Dumanlama, sırt atomizeri, sırt pompası ve araçla ULV sitemi kullanılarak devam eden ilaçlama çalışmaları, ilçe genelinde merkez mahallelerin yanı sıra, kırsal mahallelerde de ekipler tarafından sürdürülüyor. İlaçlama çalışmalarının her gün aralıksız olarak sürdüğünü ifade eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise çalışmalar nedeniyle Başkan Fevzi Demirkol’a ve ilaçlama ekibine teşekkür etti. İlaçlama çalışmaların yerinde yapıldığını belirten vatandaşlarda Başkan Demirkol’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49