Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

4 Büyük Hastaneye Led Ekranları Kuruldu
Şanlıurfa Eczacı Odasının destek verdiği çalışma ile birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servis önlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından led ekranlar kuruldu. Eczanelerin isim listesi, adres ve telefon numaralarının bulunduğu led ekranların devreye girmesiyle birlikte acil servis yaşanan nöbetçi eczane sorma devri sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan led ekranlı nöbetçi eczane sisteminin güzel bir uygulama olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Daha önce acil servisten çıktığımızda etrafta bulunan vatandaşlara nöbetçi eczaneleri soruyorduk. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile artık bu son buldu. Hastaneye geldiğimizde hangi eczanenin nöbetçi olduğunu kimseye sormadan buradan bakıp buluyoruz. Led ekran uygulamasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelindeki nöbetçi eczane listesini de sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırHastaneLed
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49