Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

4 Bin Suriyeli Yardım
 Suriye de yaşanan iç karışıklıktan dolayı evlerini terk ederek Akçakale ilçe merkezde ikamet eden Suriyeli misafirlere Akçakale Kaymakamlığı tarafından yardım yapıldı.

Suriye de yaşanan savaştan dolayı evlerini terk ederek Akçakale ilçe merkezinde ikamet eden Suriyeli misafirlere yardım malzemeleri dağıtıldı. Kamp dışın da kalan ve çoğunluğu  kadın ve çocuklardan oluşan Suriyeli misafirlerimize Radyatörlü Soba, Battaniye, Yatak, Temizlik malzemesi, yakacak ve kira ücretleri olan 200 TL. kadar para yardımı da yapıldı. Kendilerine dağıtılan yardımdan dolayı Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür ettiler. "Bizlere yardım eden ve bizleri unutmayan Türkiye’ ye teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun" dediler.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat; Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerinde yaklaşık 30 bin Suriyeli kardeşlerimizi misafir ediyoruz. Telebyad da yaşanan son çatışmalarda ülkemize sığınan çok sayıda Suriyeli kardeşlerimizin bazılarını kamplara bazıları da Akçakale’deki akrabalarının yanına sığındılar. Ben Akçakalelikardeşlerime çok teşekkür ediyorum, Suriye’deki akrabalarına, arkadaşlarına, dostlarına sahip çıktılar. Kaymakamlık olarak bu ailelere gerekli tüm insani yardımları yapmakta olup, Devlet vatandaş el ele verip bu kardeşlerimizin acılarına merhem olmaya çalışıyoruz. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49