Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

36 Haftalık Hamile Kadını Dayaktan Güvenlikçiler Kurtardı
Şanlıurfa’da 36 haftalık hamile kadın doğum yapmak için geldiği Kadın Hastalıkları Doğum ve Bakım hastanesinde Kocasından şiddete maruz kaldı.
 Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa Kadın Hastalıkları Doğum ve Bakım hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre 36 haftalık haile olan ve doğum sancıları için hastaneye gelen E.E.(36) İsmi öğrenilemeyen kocası tarafından Ailevi sebeplerden ötürü tehdit edildi.
 Karı koca arasında çıkan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Sinirli koca 36 haftalık hamile olan eşini dövmeye kalktı.Ortalığın karışmasıyla devreye giren Hastane Özel güvenlik görevlileri Hamile kadını dayak yemekten zor kurtardı.Hastane çalışanları tarafından Polis ekipleri haber verilmesi üzerine hastaneye gelen ekipleri sinirli kocayı gözaltına aldı.
 Hamile kadın E.E.ise kocasından tehdit ve dayak şikâyeti üzerine Polis ekipleri tarafından Polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49