Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

3. OLAĞAN BİRLEŞİM SONA ERDİ
Şanlıurfa İl Genel Meclisi Nisan Ayı oturumlarına bugünde devam etti.
 
Şanlıurfa İl Genel Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşim Olağan toplantısı yapıldı. Başkan Mustafa Yavuz önderliğinde alınan yoklama ile çoğunluğun sağlanmasıyla toplantı başladı. Bir önceki toplantıya ait tutanakların okunmasıyla devam edilen 3. Birleşim toplantısı, gündem dışı görüşmelerle devam etti.
 
Komisyonlardan gelen raporların okunup görüşülmesiyle devam eden birleşim toplantısı, Harran İlçesinde Merkez Bucağı Büyüktürbe Muhtarlığına bağlı, Sünnetaşı Köyü bağlı olduğu köyden ayrılarak bağımsız bir köy haline gelmek için meclisten olumlu cevap geldi.
 
Bir diğer gündem maddesi ise 2013 yılı devlet yatırım programında yer alan, merkez ve ilçelere bağlı ihalelerinin yapılması ve ödeneklerinin hak ediş bazında köylere hizmet götürme birlik başkanlıklarına aktarılması görüşüldü.
 
5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16. Maddesi ile İl Genel Meclisi çalışma yönetmeliğinin 20. Maddesine istinaden işaretli oyla meclis ihtisas komisyon isimlerinin belirlenmesi ve komisyonlara üye seçilmesinin yapılması görüşüldü.
 
Son gündem maddesi ise İl Özel İdaresinin 2012 yılı gelir, gider, hesap ve işlemleri ile ilgili olarak denetim komisyonunca hazırlanan raporun, 5302 sayılı İl özel idaresi kanununun 17 ve İl Genel meclisi çalışma ve yönetmeliğinin 21. Maddesi meclis üyesi Ömer Neşet Kapaklı tarafından meclise sunuldu.
 
3. Birleşim toplantısında meclis üyelerinin oylarına sunulan 4 gündem maddesi oy çoğunluğu ile kabul gördü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48