Öne Çıkanlar sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

3 günlük tarihi kentler programı başladı
Tarihi Kentler Birliğinin(TKB) Şanlıurfa Buluşması verilen sıra gecesi ile başladı.

Şanlıurfa Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Özel bir  Otel’de açılış ve akşam yemeği ile başladı. Tarihi Kentler Birliğinin açılış toplantısına  Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, TKB Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet müdürü Mehmet Likoğlu, Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, Belediye başkan yardımcıları ve dışarıdan davet edilen konuklar katıldı.
Program Şanlıurfa Büyük şehir Belediye başkanı Dr. Ahmet Eşraf Fakıbaba’nın konuşması ile başladı. Programa katılan diğer konukların konuşmalarının ardından Sıra gecesi ile sona erdi.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49