Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

3 Ayrı hırsızlık şüphelileri yakalandı
Şanlıurfa’da aralarında Eyüp kent sağlık ocağında soyulduğu 3 ayrı hırsızlık şüphelisi 50 mobese kayıtlarından yola çıkarak yürütülen çalışmalar sonucunda yakalandı.
 
Eyyüpkent sağlık ocağı, Yenice Anaokulu ile aynı mahalledeki sağlık ocağında, Hayati Harrani Mahallesinde ise bir işyerinde hırsızlık vakaları meydana geldi. Olayların faillerini yakalamaya yönelik çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 50  mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yürütülen çalışmalar sonunda üç olayın failleri olduğu ileri sürülen M.K., E.Ö. ve daha önce araması bulunan M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların evinde yapılan aramalarda Eyyüpkent ve Hayati Harrani Mahallelerinde girdikleri yerlerden çaldıkları 3’er adet LCD monitör ile bilgisayar kasası ve 1’er adet LCD televizyon ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek adli mercilere sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49