Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Belediye binası önünde düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Dernek Başkanları ile çok sayıda engelli katıldı. Engelliler çalınan davul zurna eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Engelliler günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "AK Parti hükümeti döneminde engellilerin yaşamlarına yönelik bir çok kolaylıklar sağlandı. Engellilerin hayata atılması için çalışmalarımız devam ediyor. Engelliler sadece bir gün değil her gün hatırlanmalıdır" dedi.

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapışık, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Bilici ise Engellilerin sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğini ifade ederek düzenlenen etkinlik nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliği Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49