Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

26 Suriyeliye tıbbı sekreterlik
 Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) tarafından, Suriyeli mültecilerin sağlığını iyileştirme programı kapsamında Suriyeli Mültecilere Tıbbı Sekreterlik kursu verildi.
Harran Üniversitesi tarafından Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) desteğiyle düzenlenen Tıbbı Sekreterlik kursunda 26 kursiyer, eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Kursiyerler, HARÜSEM dersliklerinde düzenlenen programla sertifikalarını Prof.Dr. Zeynep Şimşek ve Doç. Dr. Celal Ağan’dan aldılar.
Bu sertifika programından mezun olan kursiyerlerin, Suriyeli mültecilerin sağlığını iyileştirme merkezlerinde çalışma imkânlarını elde ettiklerini söyleyen Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan; “Eylül-Aralık ayları arasında süren eğitimle üniversitemiz tarafından Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) desteğiyle, Suriyeli mültecilerin sağlığını iyileştirme programı kapsamında, 26 Suriyeli kadın ve erkek mülteci kardeşlerimize Tıbbı Sekreterlik kursu düzenledik. Kursu başarıyla tamamlayan bu kursiyerlerimize sertifikalarını verdik. Arkadaşlarımıza çalışma hayatında başarılar dilerim” dedi.
Sertifika töreni, kesilen pastanın ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48