Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

250 Kişilik spor salonu yapılıyor
 Spora ve sporcuya büyük destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin, Yenice Mahallesi’nde yapımına devam ettiği 250 kişilik Kapalı Spor Salonunun inşaatını hızla sürüyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapmış olduğu dev projelerle vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, çok amaçlı spor salonunu kısa sürede tamamlayarak gençlerin hizmetine sunacak.
6 bin metrekare üzerinde yapımı devam eden Yenice Spor Salonu’nda, voleybol, basketbol ve hentbol sahaları ile sporcuların soyunma odaları ve antrenman yapabilecekleri alanlar yer alıyor.
GENÇLER, DAHA İYİ İMKÂNLARLA SPOR YAPACAKLAR
Yenice Mahallesinde boş arsa ve alanlarda spor yaptıklarını ifade eden çocuklar, spor tesisinin tamamlanmasıyla daha güzel imkânlara kavuşacaklarını belirterek, spor kompleksinin bölgeye kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkürler ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48