Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

23 Nisan’da İki Farklı Hayat
Şanlıurfa'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Şanlıurfa Belediyesi tarafından uçurtma şenliği düzenlendi.
 
23 Nisan kutlamaları etkinliği kapsamında Eski 11 Nisan Stadyumun alanında Şanlıurfa Belediyesi ve Türk Eğitim Gönülleri tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. Şenlik kapsamında Türk eğitim gönüllerin darbuka şovu ile başladı , küçük çocukların folkları ve ilahi konseri büyük alkış aldı alandaki geçler halay çekerek eşlik ettiler.
 
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbab” Çocuk Bayramınızı kutluyorum Allah nice güzel bayramlar nasip etsin sizler bizim geleceğimizsiniz, yarın içinizden Doktor, hemşire, öğretmen, polis , belediye başkanı olacak dedi”
 
Arkadaşları Eğlenirken O simit Satıyordu.
 
23 Nisan Uçurtma Şenliğinde Renk cümbüşünün yaşandığı alanda  11 yaşındaki Yusuf Baran tepsi ile simit sattı. Yaşıtlarının bayramını kutladığı alanda  simit satan küçük çocuk,. 23 Nisan'ın Bayram olduğunu bildiğini söyleyen küçük Yusuf, hem okuyorum, hem çalışıyorum Ben de eğlenmek isterdim ama para kazanmak için simit satmam lazım" dedi.
 
Uçurtma ve Kağıt Helva Dağıtımda İzdiham Yaşandı
 
Şanlıurfa Belediyesi tarafında düzenlene uçurtma şenliğinde uçurtma dağıtımında yoğunluk olduğundan uçurtma taşıyan araç 11 Nisan alanında 3 tur atmak zorunda kaldı, daha sonra uzak bir alan geçerek uçurtmalar dağıtıldı, etkinlik kapsamında dağıtılan kağıt helvalara almak  isteyen çocuklar birbirini ezme noktasına geldi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49