Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

220 İlahiyatçı mezun oldu
Harran Üniversite İlahiyat Fakültesi 2014-2015 Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
23 Mayıs 2015 tarihinde Şanlıurfa Büyükşehir konferans salonunda düzenlenen törenle 220 ilahiyat öğrencisi mezuniyeti kutladı.
Saat 18.00 da Kuran tilaveti ile başlayan törene Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Rektör Prof.Dr Ramazan Taşaltın, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hikmet Akdemir, ilahiyat Fakültesi akademisyenleri, mezun olan öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Öğrenciler adına İnci Aydın, okul temsilcisi Barış Yaşar, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hikmet Akdemir, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr Ramazan Taşaltın veŞanlıurfa Milletvekili Halil Özcan konuşmaları ile devam eden programa da Emrah Çelik’in koordinasyonunda hazırlanan “Davos Ruhu”konuluskeç izleyenlerden tam not aldı.
Sunuculuğunu Ahmet Tansu ve Betül Bal yaptığı programda fakültede dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Mezun olan öğrencilerin keplerini fırlatmaları ile son bulan programda öğrenci ve ailelerin sevinçleri geceye damgasını vurdu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48