Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Kros Grup yarışmaları sona erdi.

11 Nisan Spor Kompleksinin yanında yapılan kros yarışmasında 250 sporcu yağan yağmura aldırış etmeden fınısh noktasına ulaşmak için kıyasıya mücadele etti.

Engebeli ve zorlu yolda kıyasıya yarışan sporcular renkli görüntülere sahne olurken Yıldız Kızlar Ferdi’de Nidanur Toprak, Yıldız Kızlar Takım’da 75.Yıl Ortaokulu Şampiyon olurken Erkeklerde ise Yıldız Erkekler Ferdi’de Halil Tekin, Yıldız Erkekler Takım’daHalilurrahman Ortaokulu şampiyon oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Bağış, sporcuların engel,yağmur, çamur demeden kıyasıya yarıştığını ve hepsinin mücadeleci olduğunu söyledi.

Kros Grup Yarışmasında dereceye giren sporcular ve okullar şöyle;

YILDIZ KIZLAR (FERDİ)

1.Nidanur Toprak, 2.Berfin Mece, 3.Melek İpekli, 4.Adul Karataş

YILDIZ KIZLAR (TAKIM)

1.75. Yıl Ortaokulu, 2.Kabacık İmam Hatip Ortaokulu, 3.Atatürk Ortaokulu, 4.Güzelşehir Ortaokulu

YILDIZ ERKEKLER (FERDİ)

1.Halil Tekin, 2.Musa Subay, 3.Murat Uyğur, 4.Eyyüp Demirkol

YILDIZ ERKEKLER (TAKIM)

1.Halilurrahman Ortaokulu, 2.75.yıl Ortaokulu, 3.Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu, 4. Umutlu Ortaokulu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49