Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

2015 Yılı Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi 2’nci Taksitinde Son Gün 30 Kasım
Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu.
2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi son gün olduğunu hatırlatan Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi, vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda bilgilendirmede bulundu. Mükellefler, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım’a kadar Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası’ndaki veznelerden ödemelerini yapabilir. Vezneler; 28 Kasım 2015 Cumartesi ve 29 Kasım 2015 Pazar günleri de mesai saatleri içerisinde açık olacak.
İnternetten ödeme yapmak isteyenler ise “https://webportal.haliliye.bel.tr” adresinden ‘T.C. Kimlik No ile Tahsilat’ bölümünden tahsilatlarını gerçekleştirebilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49