Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

2014-2015 öğretim yılı sona erdi
Şanlıurfa’da, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğrenim gören 600 bin öğrenci karnelerini aldı. 20 bin öğretmenin görev yaptığı Şanlıurfa'da, toplam 600 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.
Şanlıurfa'da 2014-2015 İlk ve orta öğretim okullarında yıl sonu tatili başladı. Karne Tatili nedeniyle Şanlıurfa merkez Haliliye İlçesine bağlı Hacı Eyyüp Koç İlk Okulu’nda karne töreni düzenlendi. Törene Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Metin İlci, ve öğretmenler katıldı. Törende öğrencilere karneleri ve çeşitli oyuncak hediyeler dağıtıldı.
Hacı Eyyüp Koç İlk Okulu’nda karne töreninde koşan Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Okul çocuklarla düzenli bir şekilde bir araya gelmeye çalışıyoruz bu kış daha çok köy öğrencileriyle birlikte geldi. Tatilde çocuklara başarılar diliyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Metin İlci ise, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sonuna geldiğini belirten İlci, "Yaz tatili başlıyor, yaz tatilinde boşa geçirmenizi istemiyoruz dinlenip bol bol kitap okumalarını istiyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49