Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

2 Polisi şehit eden zanlılardan 1'i tutuklandı
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polisi şehit edenlere yönelik yapılan son operasyonda 1 kişi daha tutuklandı.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 22 Temmuz'da 2 polis memuru evlerinde uyurken PKK/YDG-H üyesi teröristler tarafından şehit edilmişti. Teröristlerin yakalanması için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eylemin tetikçilerine yardım ve yataklık ettiği ve olaydan hemen sonra Mardin iline kaçtığı tespit edilen Hüseyin A.  Şanlıurfa terörle mücadele ekiplerince Kızıltepe ilçesinde yapılan operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan Hüseyin A., 'Kamu görevlisini öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
polislerin şehit edilmesiyle ilgili bugüne kadar toplam 6 kişiyi yakaladığı açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49