Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

2 Bin Kişi Aynı Anda Saf Tuttu

Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerini terk ederek Türkiye'ye sığınan Suriyeli mülteciler, Kurban Bayramı namazını barındıkları Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerinde kıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde kalan Suriyeliler, ülkelerinden uzakta bayram namazını kılmanın burukluğunu yaşadı. Bayram Namazı için Yüzlerce saf oluşturan Suriyeli Mülteciler, Namaz sonrası birbirleriyle bayramlaştılar.

Yaklaşık 30 bin kişinin barındığı Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerinde yetkililer tarafından hazırlanan eğitim alanında bayram namazı kılan Suriyeli mülteciler, hutbenin ardından ülkelerindeki ve İslam ülkelerindeki yaşanan olayların sona ermesi için dua etti.

Bayram namazına, Çadırkent Afad yetkilileri, çadır kent’te görev yapan personeller ve yaklaşık 2 bin Suriyeli mülteci katılım gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49