Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

189.'cü Tır gönderildi
Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan dört tır Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Beyazgül, çalışıyoruz batı dünyası obezite ile uğraşırken bizde mazlum insanlar ayardım etmenin gururunu sevincini ve refahını yaşayacağız bu bizim inancımızdan kaynaklanmaktadır" dedi.
Platformun yürüttüğü "Sınır ötesine yardım kampanyası" çerçevesinde sağlanan gıda, ilaç, oyuncak ve giyim malzemeleri, platformun Paşabağı Mahallesi'ndeki deposunda düzenlenen uğurlama töreniyle 186,187,188,189 tırlar yola çıkarıldı.
Platform başkanı Osman Gerem de Suriye'deki mazlum halkın ihtiyaçlarının yaklaşık 4 senedir sınır dışı ve sınır içinde yardımların sürdüğünü belirten Gerem," Suriyeli kardeşlerimize 186,187,188 ve 189  tırları sınır ötesine göndereceğiz 4 yıl içersinde hem sınır dışına hem sınır içinde yaşayan  Suriyeli kardeşimiz yardım gönderiyoruz, hemen yanı başımızda Suriye yüzde sekseni yerle bir edilmiş   ve bu ülkenin feryatları kulaklarımızı çınlatıyor, biz bu feryatsızlara duyarsız kalmadık, Bizim iki uçağımız sınırdan kaçan 17 Suriyeli kardeşimizi ölümden kurtarmıştır" dedi.
AK Parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise," İnsani Yardım Platformu tarafına teşekkür ediyorum ilk gün gibi bıkmadan usanmadan yardımlar devam ediyor. ne zamana kadar demeyecekler savaş bitinceye kadar yardımlar devam edecek biz bütün Dünya'nın mazlumlarına yetişmeye çalışıyoruz batı dünyası obezite ile uğraşırken bizde mazlum insanlar yardım etmenin gururunu sevincini ve refahını yaşayacağız bu bizim inancımızdan kaynaklanmaktadır"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49