Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

  18. Bölge Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye genelinde 145 şubesi bulunan Türkiye yardımseverler derneği üyeleri, 18.bölge toplantısı için Şanlıurfa’da buluştular.
Şanlıurfa da yapılan toplantıların sonunda kamu kurum ve kuruluşları da gezen dernek üyeleri, Harran Üniversitesine gelerek Rektör Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’dan üniversite hakkında bilgiler aldılar.
Yaklaşık elliye yakın üyenin katıldığı Harran Üniversitesini ziyaret programında Rektör Mutlu üniversitenin bölgede üstlenmiş olduğu misyonu anlatarak, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgiler sundu.
Türkiye yardımseverler derneği başkanı Havva Öncel’in koordinatörlüğünde gerçekleşen ziyaret sırasında Rektör Mutlu tarafından ziyaretçilere çeşitli hediyeler verildi.
Yaklaşık iki saat süren görüşmeler sonunda heyet Harran Üniversitesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49