Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

17 Aralık'ın kapatılmasını siyah çelenkle tepki
17 ve 25 Aralık operasyonunun dava dosyasının kapatılması nedeniyle CHP İl Başkanlığı, Ordu Milletvekili İdris Yıldız’ın da katılımıyla Adliyeye siyah çelenk bıraktı.
Milletvekili Yıldız: “Her ne kadar operasyon örtbas edilmeye çalışılsa da, gerçekler ortaya çıkacak ve bunun hesabı sorulacak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, Ordu Milletvekili İdris Yıldız ile birlikte dava dosyasının kapatılmasını protesto etmek amacıyla Şanlıurfa Adliye Sarayı’na siyah çelenk bıraktı.
İl Başkanı Aziz Aydınlık ve Milletvekili İdris Yıldız başkanlığında toplanan grup, getirdikleri siyah çelengi Adliyeye bıraktıktan sonra basın açıklaması yaptı. 17-25 Aralık operasyonunun üzerinin kapatılmasını sert dille eleştiren Milletvekili Yıldız, dava kapatılsa da tartışılmaya devam edeceğini belirtti.
Grup adına açıklama yapan Milletvekili Yıldız, “17-25 Aralık’taki yolsuzluk operasyonunu hepimiz biliyoruz. Türkiye halkı gerçekleri biliyor. Adalet ve Kalkınma Partisi hakim ve savcıları her ne kadar örtbas etse de gelecekte de bu yolsuzluk operasyonları tartışılacak, gündeme gelecek. Sonunda da bunun failleri ortaya çıkarılacak. Dinlemelerin yasal olmadığını söylüyorlardı. Evet yasal değil ama tüm Türkiye halkı için yasal değil. Binlerce insan dinlendi, o insanlar için bir şey yapmadıkları gibi, sadece bu dinlenmeye takıldılar. Bu ülkede yetimin, garibanın hakkını yiyenden mutlaka hesap soracağız” diye konuştu.
Siyah çelenk bırakmanın ardından grup, Adalet Sarayı’ndan ayrıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49