Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

1500 Eser Sergileniyor
Üstün yetenekli çocuklara eğitim veren Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin bir yıllık çalışmalarının yer aldığı “Bilim ve Sanat sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdür vekili Bekir Özel yaptı.
Bilim Sanat Merkezi sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdür vekili Bekir Özel yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Gürbüzer, Fevzi Çelik, okul müdürleri veliler ve öğrenciler katıldı.
 Bilim Sanat merkezi salonunda açılan sergide Bilim ve Sanat merkezi öğrencilerinin bir yıl boyunca derslerinde yaptıkları farklı temalardaki karma resimler ile matematik ve fen derslerinde yaptıkları 1500’ e yakın projeler görücüye çıktı.
Serginin açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Özel, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Gürbüzer, Fevzi Çelik, Okul Müdürleri ve veliler ile birlikte sergiyi gezerek öğrencilerin yapmış olduğu projeler ile ilgili bilgi aldılar.
Sergi hakkında bilgi veren Bilim Sanat Merkezi Müdürü Haydar Garip, merkezimiz öğrenim gören öğrencilere Bilim ve Sanatı aynı çerçevede buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek "Sergide öğrencilerin 2012-2013 eğitim öğretim yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar yer aldı. Amacımız öğrencilerin bireysel yeteneklerini ortaya çıkartmak. Bu tür etkinliklerle de öğrencilerimizin yeteneklerini, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu sergimizde öğrencilerimizin hayallerinin boyutlamış halini göreceksiniz " dedi.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Özel ise yaptığı açıklamada bu serginin açılmasında emeği geçen başta Bilim Sanat Merkezi Müdürümüz Haydar Garip olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, Bugün burada bir yıl boyunca üstün yetenekli öğrencilerimiz yapmış olduğu bir birinden güzel eserlerin yer aldığı serginin açılmasında bulunduğum için çok mutluyum. Bu sergide önemli olan öğrencilerimizin bilgi, yetenek ve ilgilerini keşfedebilmek. Bilim ve Sanat Merkezlerinin amacı da öğrencilerde gizli cevherleri bulmak olarak özetlenebilir. Şanlıurfa’da yetenekli ve üstün zekâlı çocuklarımızın fazlaca olduğuna inanıyorum. Bu merkezimizde eğitim alacak öğrencilerimiz Şanlıurfa’ya, Türkiye’ye ve hatta dünyaya faydalı çocuklar olarak yetişeceklerdir. Ben bu serginin İlimize hayırlı olsun diyerek açıyorum dedi. 
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği stantlarda öğrenciler, yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 1500 eserin yer aldığı sergi 30 Nisan’a kadar açık kalacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48