Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

15 Temmuz Çin / Pekin Büyükelçiliğimizde anıldı…

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü vesilesiyle Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçiliğinde vatandaşlarımız ve elçilik personelinin katılımıyla bir anma töreni düzenlendi. Törende konuşan ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, FETÖ'nün Türkiye için olduğu kadar dost ve müttefik ülkeler için de büyük bir tehdit olduğunu söyledi.

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen ayrıca; 15 Temmuz gecesi canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla andı.

15 Temmuz şehitlerimizin gerçek hikayeleri duygulu anlar yaşattı

15 Temmuz hain darbe girişiminin hiçbir zaman unutulmayacağını ve her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında düzenlenecek törenlerle anılacağını belirten Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “15 Temmuz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların gerçek hikâyelerinden derlenen videolar izlendi ve Anadolu Ajansı fotoğraf sergisi ziyaret edildi. Tören sırasında duygulu anlar yaşandı” dedi.

Milletin inanç ve cesareti modern silahlara üstün geldi

Çin / Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen konuşmasında, 15 Temmuz gecesi tıpkı Çanakkale savaşında olduğu gibi milletin inanç ve cesaretinin modern silahlara üstün geldiğini belirterek, FETÖ'nün Türkiye için olduğu kadar dost ve müttefik ülkeler için de büyük bir tehdit olduğuna dikkat çekti.

Milletimiz, şehitlerini ve gazilerini hiç bir zaman unutmayacak ve unutturmayacaktır

Devletimizin dik duruşundan, milletimizin birlik ve beraberliğinden, bayrağımızın göklerde dalgalanmasından ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünden rahatsız olanların cennet vatanımızı ele geçirmek istediklerini hatırlatan ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, “Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; 15 Temmuz'da ve sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ve milletimizin geleceği için ölümü göze alarak her türlü hain planlara dur diyen milletimiz, şehitlerini ve gazilerini hiç bir zaman unutmayacak ve unutturmayacaktır. Şehitlerimizi unutmayacağımız gibi, hainleri de unutturmayacağız. Her kim ki din adına, mukaddes bildiğimiz değerler adına bizi istismara kalkışırsa, önce Kur’an-ı Kerim’de defalarca emredilen ‘akletmez misiniz?’ ikazını hatırlayacağız. Rabbimizin bize en büyük ihsanı olan irademizi, aklımızı kesinlikle kimseye ipotek etmeyeceğiz. Bölücü gayelerle milletimizin içine etnik veya mezhebi fitne sokmaya çalışanlara karşı da aynı yolu izleyeceğiz. Bu ihanet teşebbüslerinin üstesinden coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızın, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin, gönüldaşlığımızın bize gösterdiği hakikatlerin rehberliğinde yola devam edeceğiz. Yine Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; sokaklara çıkma imkânı bulamadıkları için aksakallarıyla, başörtüleriyle, kucağında uyuyan sabileriyle, seccadelerinin üzerinde sabaha kadar gözyaşı döküp dua ederek darbe direnişine destek veren vatandaşlarımıza da candan teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Milletin iradesine yapılan saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyoruz

“15 Temmuz gecesi sokakları, meydanları doldurarak, inançları, vatanları, bayrakları, özgürlükleri, gelecekleri için darbecilere meydan okuyan vatandaşlarımızın her birine ne kadar teşekkür etsek azdır” diyen Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıldönümünde, milletin iradesine yapılan saldırıyı bir kez daha şiddetle kınadıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49