Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

15 Bin Kişiye Aşure Dağıtıldı
Şanlıurfa’da cuma namazı çıkışı Dergah Camii önüne açılan stantlarda Muharrem ayı nedeniyle 15 bin vatandaşa aşure ikram edildi. Aşure dağıtım programına, Şanlıurfa Valisi Azim Güngör Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanları, çok sayıda vatandaş katıldı. Geleneksel hale dönüşen aşure dağıtımında vatandaşlar stantlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Aşure dağıtımının öncesi olası bir izdihama karşı çevik kuvvet ekibi standın çevresini tuttu. Standın çevresine barikatlar konuldu. Namaz sonrası aşure dağıtımı yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Mübarek muharrem ayındayız. Bu ay bize dostluğumuzun birliğimizin ve kardeşliğimizin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir aydır. Biz de bu duygularla Büyükşehir Belediyesi olarak 15 bin vatandaşımıza aşure dağıttık."dedi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise ," Halilürrahman'da Büyükşehir Belediyemizin organizasyonunda vatandaşlara aşure dağıtıyoruz muharrem ayındayız Muharrem ayı dolaysıyla Kerbale'da kaybettiğimiz değerlerimize Peygamber efendimizi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Aşure bir paylaşımdır bizde paylaşıyoruz "diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49