Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

15 Bin kişilik aşure izdihamı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi muharrem ayı dolayısıyla 15 bin kişiye aşure ikram etti.  aşure dağıtımında Suriyeli mültecilerin yoğunluğu vardı.
Büyükşehir Belediye tarafından hazırlanan aşure, Atatürk Bulvarı'nda oluşturulan stantlarda vatandaşlara dağıtıldı. Aşureden almak isteyenler ise belediye binası önünde uzun kuyruk oluşturdu. Belediye Başkanı Celalettin Güvenç  dağıtım esnasında katılımcılara aşure ikram etti.
Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, muharrem ayını dolaysıyla Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza 15 bin kişilik aşure hazırlattık, aşure izdihamı yaşanıyor katılımlarından dolayı halkımıza teşekkür ediyorum aynı zamanda Suruç'tada dağıtım yapacağız Allah kabul etsin"dedi.
Aşure dağıtımında çoğunluğu Suriyeli mültecilerden oluşan çocuklar 2-3 paket alıp ailesine götürdü, bazı mülteci çocuklar ise getirdikleri kaplara aşureleri doldurduğu görüldü. Kobani'li bir bayan ise, aşure çok güzel olmuş bizim orada yapılmıyor"dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49