Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

124. Tır gönderildi

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  İnsani Yardım Platformu , 2 tır yardım malzemesini, Suriye'deki mağdur ,ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Hayırseverler tarafından toplanan yardımlar,İtfaiye Müdürlüğünde bulunan, Paşabağı Mahallesi'ndeki depoda gönüllülerce kolilendikten sonra 2 tıra yüklenerek yola çıkarıldı.

Platform Başkanı Osman Gerem,  yaptığı açıklamada,

“Suriye’ de mazlum insanlara karşı acımasızca bir savaşın yaşanıyor.

Suriye halkının ağırlaşan kış koşullarında zorlu bir yaşam mücadelesi veriyor..Bugün 123 ve 124'üncü yardım tırımızı gönderiyoruz. Suriye’deki mazlum kardeşlerimize elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz ve yardım etmeye de devam edeceğiz. Allah'tan temennimiz bu savaşın bir an önce bitmesidir" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, yardımların soğuk kış günlerinde Suriye halkına sıcak bir nefes olacağını söyledi.

Mazluma el uzatmanın ve onlara yardım etmenin herkese nasip olmadığını ifade eden İlci, "Eğitim camiası olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Okul harçlığını gönderen öğrencilerimiz var. Bu duyarlılığı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48