Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

11 Nisan Stadyumu Ve Eski Sanayi Sitesi
Yeni bir yıla sayılı günler kalırken vatandaşlarımıza yeni bir yılda beklentilerini sorduk kimi 11 Nisan stadyumun yerini, eski sanayi sitesini kimi spor alanında yeniliklerin yapılmasını, konut projesini, parkometrenin kaldırılmasını kimide memleket,  huzur ve barışı diledi.
Şanlıurfa 2014’te Büyükşehir konumuna gelerek büyüdü. Vatandaşlar Şanlıurfa’nın Büyükşehir konumuna gelmesiyle Şanlıurfa Belediyesinden ve ilçe belediyelerden beklentileri daha büyük oldu.
Vatandaşlar yeni bir yılda beklentilerinin büyük olduğunu belirterek özellikle Şanlıurfa’nın temel sorunu olan trafik ve konut’un bir çözüme ulaştırılmasını dilediler.
Şanlıurfa Basketbol İl Temsilcisi İsmail Mutlu Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasından sonra çok büyük beklentilerin olduğunu ve bu beklentilerin Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri karşılaması gerektiğini belirtti.
KONUT PROJESİ, PARKOMETRE
Mutlu Şanlıurfa’nın sporda ilerlediğini ve ilçe belediyelerinin spor adına çalıştığını belirterek sporda daha iyi bir yere gelmek istediklerini vurgulayarak şunları söyledi;
 “Şanlıurfa da sosyal bakımında eksiğimiz olan çevre olayları konut projelerin özellikle hazine arazisinin olduğu yerlerin konut projesi adı altında Büyükşehir belediyesi bu tür işleri hızlandırmalı eğer hızlandırılırsa Şanlıurfa da hem daire fiyatları hem de arsa fiyatları düşecektir. Özelliklede şunu söylemek istiyorum taşıtla ilgili yollarla ilgili konuştuğumuz için özellikle kapaklı pasajıyla Harran öteli arasındaki parkometreyi kaldırmış olsalar akşam trafiği çok büyük bir şekilde düşeceğini tahmin ediyorum.”
Mutlu, Yeni bir yılda Şanlıurfa da büyük projelerin devam edilmesini ve Şanlıurfa’nın önünü açacağı güzel şeylerin yapılmasını isteyerek özellikle STK’ların daha ciddi çalışmasını daha birlik ve beraberlik içinde güzel şeyler anlatmasını canı gönülden istediğini belirtti.
11 NİSAN STADYUMU VE ESKİ SANAYİ SİTESİ
Şanlıurfa da yıllardır esnaflık yapan ve daha önce Şanlıurfaspor da yöneticilik yapan Hüseyin Leblebicioğlu Şanlıurfa’nın çok iyi geliştiğini belirterek yeni bir yılda beklentilerini Urfanatik Muhabiriyle paylaştı.
Leblebicioğlu, Şanlıurfa’nın daha büyük işlere imza atması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi; 
Şanlıurfa’mız çok iyi gelişiyor önümüzdeki yıllarda daha büyük işlere imza atmamış gerekiyor.  11 Nisan stadının yeri biran önce yapılmalı eski sanayi sitesinin yeri de yapılmalı iki senedir orası boş memleketimizin en gözde yeri oralar. Belediyemiz çalışmaya devam etsin beklentimiz bunlar inşallah 2015 yılı hayırlı olur.”
İŞ, MEMLEKET, HUZUR VE BARIŞ
Yeni bir yılda huzur ve barışın olmasını isteyen Nusret Durmuş ise belediyeden daha iyi hizmet beklediklerini belirtti.
Şanlıurfa da Suriyeli sığınmacıların 2015 yılında beklentilerinin bir memleket olduğunu belirten Suriyeli sığınmacı Muhammet, “Ben memleket istiyorum savaş bitsin istiyorum. Burada yaşamak çok zor bir aydır boş geziyorum çalışmak ve iş istiyorum” dedi.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49