Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

11 Nisan Şehitleri İçin Mevlit

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısı ile kentte çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kurtuluş Savaşında, düşmanlara karşı sergilediği destansı mücadelesi nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kararıyla “Şanlı” unvanı verilen tek şehir olan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bundan 99 yıl önce düşman işgali altında olan Şanlıurfa’nın 12’lerin öncülüğünde verilen mücadelede Urfalılar zaferle kazandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kortej yürüyüşü düzenlendi. Kurtuluş sergisi ve ardından Akşam kurtuluş müzikali sergilendi.

Kurtuluş Mücadelesi şehitleri için Cuma namazı öncesi Dergah Camisinde mevlit okutuldu. mevlide  İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Emniyet Mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Okutulan mevlidin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M.Emin Özçınar ile beraberindekiler Cuma namazın ardından lokum ikramında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49