Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

11 Nisan Etkinlikleri Başlıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,”Bu yıl 6-7-8-9-10-11 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak etkinlikleri kapsamında kutlanılacak 'Kurtuluş Yılı' kapsamında basın açıklaması düzenledi. Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kapsamında düzenlenecek olan çeşitli etkinliklere Baka Ahmet Eşref Fakıbaba ve iki Bakan daha katılacaktır.
Açıklamada yapılacak etkinliklere değinen Çiftçi,” 6 Nisan'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Kültür ve Turizm Bakanı'nın Urfa’ya geleceğini ve Ayın 11 Nisan’da Şanlıurfa Fuar Merkezi açılışına, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan katılacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49