Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

11 Nisan çeşitli etkinliklerle kutlandı
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıl dönümü, yapılan 11 Nisan koşusu nedeniyle birçok yol trafiğe kapatıldı.
11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü nedeniyle sabah saatlerinden itibaren  . Esentepe ile Balıklıgöl arsında gerçekleşen maraton koşusu nedeniyle birçok yol trafiğe kapatıldı. 11 Nisan Kurtuluş Koşusu Esentepe Mahallesi’nde start aldı. 213 yarışmacının katıldığı koşuda sporcular 11 kilometre koşarak finiş çizgisine geldi. Koşuda birinci Ömer Alkanoğlu, ikinci Orhan Eren, üçüncü ise Serdar Çetin oldu. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri törene katılanlar tarafından verildi. tören alınan çeşitli illerden gelen Halk Oyunları ekipleri yörelerine özgü oyunları oynadı. Büyükşehir Belediyesi Konferans ve Sergi salonunda kurtuluş savaşı konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Sergi açılışın ardından Büyükşehir Belediyesi Konferans ve Sergi salonunda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Bu topraklar Arap, Kürt ve Türk’üyle zor kurtarılmış ve bize emanet edilmiştir. Canları ve kanları pahası bizlere emanet edildi. Bu gün onların bu emaneti ve mirasına sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraber olarak kardeşlik göstererek çok çalışarak ve birbirimizi severek o emanete sahip çıkmamız gerektiğini" ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49