Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

1 Haftada 9000 Kadın Ve Çocuğa Hizmet Verdi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Belediyecilik ilkesiyle sadece kadınlara hizmet veren Kapalı Yüzme Havuzu kadınlardan yoğun ilgi görüyor.
 
Hafta içi Pazartesi hariç olmak üzere haftanın diğer günleri 10 ila 19 saatleri arasında hizmet veren Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna yoğun ilgi gösteren kadınlar, kendilerine bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Güvenç’e teşekkür etti.
 
BAŞKAN GÜVENÇ, "BÖLGEDE VE SANLIURFA'DA BİR İLKE İMZA ATTIK"
 
Kadınlara yönelik hizmet veren kapalı yüzme havuzuyla ilgili yaptığı açıklamada Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nu sadece kadınların ve kız çocuklarının hizmetine açarak kadınlara pozitif bir ayrımcılık yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e yapmış olduğu hizmetten dolayı birçok kesimden destek geldi. Bölgede ve Şanlıurfa’da bir ilke imza atarak kadınlara kapalı yüzme havuzu yaptırdıklarını ifade eden Başkan Güvenç, “Urfalı analarımız, bacılarımız hizmetin en iyisine layık. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Bizlere gösterdikleri teveccühe çok teşekkür ediyoruz. Geçen hafta hizmete giren havuzumuza ilgi oldukça yoğun oldu. Gerek ŞUTİM’ deki kapalı yüzme havuzu, gerekse de Yenice ve Ahmet Yesevi’de hizmete giren kapalı seyyar yüzme havuzlarımızdan binlerce kadınımız faydalandı. Yaşanan yoğunluğun önüne geçmek için kadın yüzme havuzumuzda ücretsiz abonelik sistemine geçilecek. Bizlere destek veren tüm analarımıza, bacılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
HAVUZLARDA ABONELİK SİSTEMİNE GEÇİLİYOR
 
Kadınlar ve kız çocuklarına daha iyi hizmet vermek amacıyla ücretsiz abonelik sistemine geçiliyor. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzundan faydalanmak isteyen kadınların havuza abone olarak, daha sistemli ve kaliteli hizmet alabilecekleri belirtildi. Kapalı Yüzme Havuzuna abone olmak isteyen kadınların ŞUTİM civarında hizmet veren havuza şahsen giderek haftanın hangi günlerinde hangi seanstan faydalanmak istediklerini beyan etmelerinin yeterli olacağı söylendi.
 
1 HAFTADA 9000 KADIN VE ÇOCUĞA HİZMET VERDİ Hafta içi Pazartesi günleri hariç diğer günler 10 ila 19 saatleri arasında 6 ayrı seans şeklinde hizmet veren Kadın Yüzme Havuzu’ndan 1 haftada 9 bin kadın ve çocuğun faydalandığı bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49