15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişimlerine boyun eğmeyen milyonlarca halk, sokaktaki nöbetini gece gündüz demeden tuttu. Şanlıurfalılarda 15 Temmuz gününden itibaren başta Tugay önünde, Topçu meydanında günlerdir nöbet tutan ve her gece meydanlarda sabaha kadar yatmadan Demokrasi Nöbet sürdüren Şanlıurfalılar ikinci bir 11 Nisan destanını yazdılar yapılan Demokrasi ve şehitler Mitingine yaşlı, genç ve çocuk on binlerce kişi katıldı ben bu insanlara minnettarım çünkü öyle bir destan yazdılar ki bunu tarihte yazacak.
Günlerdir bu organizede emeği geçen Başta Sayın Valimiz Güngör Asım Tuna'ya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'e, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a ilçe Belediye başkanlarına AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşın'a tüm Güvenlik güçlerine Emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum, onlar büyük bir çaba göstererek günlerdir gece gündüz demeden çalıştılar ben Ülkem ve Şanlıurfa hepsine teşekkür ediyorum bir teşekkürü de günlerdir elerinde Türk bayrakları ile meydanları dolduran tüm vatandaşlarıma çünkü onlar çok büyük bir fedakârlık gösterdiler kısacası Şanlıurfa bir destan yazdı bu destanı hep birlikte yazdık yazmaya da devam edacağız. Biz bu ülkeyi üç beş çakala bırakacak millet değiliz bunu dünya gördü görmeye da devam edecek ben başta Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum Bu millet 15 temmuz'u bu ülkenin yıkılmayacağını dünyaya gösterdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48