Eski teknik direktör Ali Tandoğan hocanın gidişinden sonra 2 de 2 yapan Şanlıurfaspor da Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Hoca değişikliği her takıma faydalı olduğu gibi Ahmet Taşyürek hocanın da 2 haftadır takımın başına geçmesi ile Şanlıurfaspor takımında düzelmeler ve galibiyetler tekrardan başlamış oldu.

Gelelim Kırklarelispor maçına Şanlıurfaspor takımı maça çok kötü başladık 7 dakikada defans arkasına atılan 3 topla kırklarelispor goller kaçırmış olması bizim için şanslı dakikalardı, erken yenilen gol ve goller takımın oyun sistemini bozacaktı. Şanlıurfaspor oyunu üstünlüğünü 25 dakikadan sonra ele geçirdi bu dakikadan sonra rakip alanda goller kaçırmaya başladık nitekim 45+1 gelen Hüseyin Kalanın golü takımın 2.yarıya daha rahat çıkmasına ve galibiyette büyük pay sahibi oldu.2.devre 2 gol daha bulan sarı yeşilli ekip kaçırdığı sayısız gol fırsatlarından sonra beklide bu maçta tarihi farkı kaçırmış oldu, son 2 hafta da alınan 3 gollü galibiyetlerden sonra takımda moraller üst seviyeye çıkmış oldu Şampiyonluk yolunda son on maça giriyoruz bundan sonra kolay maç yok şampiyon olmak istiyorsak,her maça çok iyi hazırlanıp galip gelmemiz gerekiyor.

Hafta sonu pazar günü ligin başka favorisi olan Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacağız her ne kadar şampiyonluk yolunda yara almış olsalar da matematiksel olarak şansları devam ediyor onlar için bu maç son şansları ama Şanlıurfaspor da kolay kolay yenileceğini zannetmiyorum, benim düşüncem bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum.

Taraftar dernekleri bu maça önem verim beklide bu sezon deplasmanda en çok taraftara sahip olacağımız bir maç, gerek Şanlıurfadan gerekse İstanbul, Sakarya ve çevre illerden gelecek olan taraftarlarımız takıma destek vereceklerdir. Ligin bana göre Şampiyon adayları Altay, Şanlıurfaspor ve Gümüşhane spor kaldı , son haftalarda kötü sonuçlar alan Gümüşhanespor da yavaş yavaş düşüşe geçti Kalan maçlarda Şanlıurfaspor ve Altay arasında kıyasıya mücadele devam edecek an az hata yapan takım sezon sonu Şampiyonluk ile taçlandıracak.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor takımına başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49