Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Mülteci Çağrı Merkezi Açılıyor

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında düzenlenen toplantıda proje hakkında bilgiler veren Proje Koordinatörü İbrahim Akgün, danışma merkezi çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Valiliği koordinatörlüğünde il merkezi ve ilçelerde tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını da kapsayacak bir iletişim ve hizmet ağı oluşturulacağını, bu maksatla çağrı merkezinden ilgili kurumlara yapılacak yönlendirmelerin odak kişi ve odak kişi yardımcısı tarafından alınacağını ve cevaplanarak çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Kurum kuruluşların ve sivil toplum kuruluşlarının danışma merkezine atadığı isimlerin her bakımdan danışma merkezinde verilecek hizmetlerin gerektirdiği yetkinlikte olması için dikkat ettiklerini ifade eden Akgün, özel bir çağrı merkezi şirketinin vereceği hizmetlerde 10 kişinin çağrı merkezinde çalışacağını, çağrı merkezine iletilen sorunların ilgili kurum ve odak kişiye yönlendirilerek hızlı sonuç alınmasına çalışılacağını ifade etti.

Başta Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlükleri ile kamu kuruluşları, STK’lar ve belediyelerden belirlenen odak kişilerin katıldığı toplantı, sistemin işleyiş şekli ve bildirilen sorunları çözmede izlenecek yöntemler hakkında bilgilerin verilmesi ile devam etti.

Toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in yanı sıra; kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurumlarının yöneticileri ve kurumların belirlediği odak kişiler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49