Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Defne Ekmekçi büyüledi

Uluslararası Kanada Çağdaş Sanatlar Akademisi Piyano Yarışması'nda birinci olan 11 yaşındaki 4, sınıf öğrencisi Şanlıurfalı Defne Ekmekçi protokole piyano çaldı.

Yaklaşık 3 yıldır piyona eğitimi alan Ekmekçi, Mayıs ayında çevrim içi düzenlenen ve Kanada, ABD, Ukrayna gibi ülkelerden aynı yaş kategorisindeki 256 katılımcının eserlerinin değerlendirildiği yarışmaya katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda Defne Ekmekçi birinci oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Büyüklenir belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Vali Kamalattın Kazazoğlu kültür merkezinde düzenlediği programda Defne Ekmekçi Piyano çaldı. Büyük beğeni toplayan Defni Ekmekçi'ye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyezgül ödül olarak tablet hediye etti.

Başkan Beyazgü," Ben Defne kızımızı başarlarından dolayı tebrik ediyorum, ben dana önce de söylemiştim bu Şehir daha çok şampiyonu çıkartacaktır. Biz belediye olarak kızımız ne isterse onu yapacağız"diye konuştu

Başkan Beyezgül ayrıca Defne Ekmekçi'nin annesi Ayşegül Ekmekçi'yi de tebrik etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48