Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

A Milli Takımını Şampiyon Yapan Çarkçı, Haliliye’de

2016- 2017 sezonu Türkiye Voleybol 2. Liginin gözde takımları arasında yer alan ve ligi şampiyonlukla tamamlayıp Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi yaptığı iç ve dış transferle göz doldurdu. “Efeler Ligi” hedefiyle yeni sezona hazırlanan Haliliye Belediye Spor, iç transferde Fethi Durukan, Cihan Karakuş, Ahmet Metin Razbonyalı, Fatih Yiğiter ve Ömer Arslan ile devam kararı aldı.

DIŞ TRANSFERDE 6 SPORCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Haliliye Belediye Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dış transferde de, dikkat çeken transferler yaptı. Tokat Belediye Plevnespor’dan Ali İçmeğiz, Solhan Spor’dan Mustafa Aydın ve Çağlar Özer, Erzurum Palandöken Belediyesinden Rıdvan Karataş, Kula Belediyesi Jeopark’dan Ömer Kurtay ve Afyon Spor’dan Eren Öner ile anlaşma sağlayan Haliliye ekibi, yeni sezona “hazır” oldukları sinyalini de verdi.

A MİLLİ TAKIMINI ŞAMPİYON YAPAN ÇARKÇI, HALİLİYE’DE

Haliliye Belediye Sporun, yeni sezon öncesi yaptığı en iddialı transferi ise baş antrenörlük koltuğuna oldu. Samsun’da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında A Milli Erkekler Voleybol Takımını şampiyonluğu taşıyan Osman Çarkçı, yeni sezonda Haliliye Belediye Spor’u çalıştıracak isim olacak.

HALİLİYE, A MİLLİ TAKIMININ BAŞARISINA DESTEK VERİYOR

Öte yandan Haliliye Belediye Spor’dan Ahmet Metin Razbonyalı ve Fatih Yiğiter de, A Milli Erkekler Engelliler Takımındaki başarılı oyunuyla olimpiyat şampiyonluğunun kazanılmasındaki etkin isimlerden oldu. Dış transfer ile Haliliye Belediye Spor bünyesine kazandırılan Rıdvan Karataş da, A Milli Erkekler Engelliler Takımında mücadele eden bir diğer isim.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48