Başlıkta da kullandığım gibi 19 Mayıs Stadyumu değil de patates tarlasında oynanan maçta sonuçtan çok sakatlık olmaması bizleri daha çok sevindirdi. Gelelim maç için ki düşüncelerimize Şanlıurfaspor Göztepe deplasmanın da 3 puanla yine tanışamadı, bu sezon deplasman maçların da 3 puan alamayan sarı yeşilli ekip bu şansızlığını bakalım hangi deplasman maçında kıracak merakla bekliyoruz.
Pazartesi akşamı oynanan maç da sezon başında kurulan takımda sadece bir oyuncu oynaması dikkatlerden kaçmadı yeni takım ve ayağa top yapan takımlar için çok kötü bir zeminde maç oynamış olmamız takımı bir hayli etkilemiş oldu 2.yarıda alınan futbolcuların pas yüzdeleri yüksek ama bu sahada oynamaları çok zordu. Maç öncesi tek düşüncem kötü zemindi yenilsek de yensek de bu sahayı söylemeden geçmeyecektim.
Dün akşam da gördük ki bu takımın ligden düşecek diyenlere bir cevabı oldu diye düşünüyorum, bu takım en kötü Play-Off yeni kurulan takımın uyum yok desek, olmaz ama yinede bu takım çok kaliteli ve ileride daha güzel futbol oynayacağına inanıyorum.
Teknik direktör Tugay kerimoğlu 17 ocak tan sonra takım tüm sorumluluğu bende demişti ve bu konuda kendine güveninin ne kadar önemli olduğu orta da, bu takım çok iyi olacak önemli olan bu takıma tüm Şanlıurfa olarak sahip çıkmak.
Her maç bundan sonra çok önemli ama özellikle kendi sahanda oynayacağımız maçlar bu hafta sonu Samsunspor maçı ile başlayacak iç saha maçlarda kendi rakiplerimiz ile oynamaya başlayacağız. Kendi sahamız da alınacak 3 puan ve deplasmanda alınacak puanlar bizi sezon sonu Play- Off’a taşır inşallah.
Taraftara büyük iş düşüyor bu hafta sonundan itibaren Pasolig kartlarını almayan kişiler hafta içi Gap Arena Stadyumuna giderek gişelerden 5 dakika da bu kartları alabilirler. Sezonun ilk yarısında iyi futbol yoktu diye maça gelmeyenler için artık bir neden kalmadı. Bundan sonra takıma herkes katkı sağlaması lazım maddi imkanı olan maddi,manevi olarak taraftarlar artık bu takımı yalnız bırakmaması lazım. Hafta sonu oynanacak olan Samsunspor maçında takıma başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49