Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olur atasözü ile köşe yazıma başlamak istedim, bir hafta önce Gap Arena stadyumunda Giresunspor maçında oynanan oyundan sonra şahsım olarak Göztepe maçından galip geleceğimize inanmadım zaten en iyi sonuç 1 puan olacağını düşündüm ama 1 hafta önce oynana kötü oyunun 2 perdesinin oynanacağını düşünmemiştim ve kötü oynanan futbol ile mağlubiyet kaçınılmaz oldu bu sonuç ile hiç şüphesiz taraftar hayal kırıklığına uğradı.
 
Teknik direktör Ünal Karaman 24 kişilik takım kadrosun’dan sabit bir 11 oluşturamadı.Bir hafta 18 kişilik kadro da kendisini bulan bir oyuncu, bir sonraki hafta sakat veya cezalı olmamasına rağmen 18 kişilik kadroya girememesi akıllar da soru işareti yarattı. Transfer edilen oyuncular arasında Hüseyin Kala,Muhammet Beşir, Oktay Delibalta,Berkay Can Değirmenci,Şaban Özel gibi oyuncular transfer edildi ama Şaban dışında oyuncuların performansını göremedik.
 
Futbolcu eleştirmek için erken ama Batuhan Karadeniz’in transfer edildiğinde yine yazmıştım bize yarar getirecek bir oyuncu değil, fizik olarak hazır görünmüyor,2 yıllık anlaşma sağlanmış bir oyuncu umarın Şanlıurfaspor da antrenmanını tamamlamak için gelmemiştir takıma katkı sağlar ve ben yanılmış olurum.
 
Yabancı forvet oyuncusu Dos Santos Fortes bal yapmayan arı misali oyunda konuşuyor ve etkili bir pozisyona daha giremiyor takıma şuana kadar bir katkı sağlamadı, zaten sezon öncesi bu konuda da köşe yazımda belirtmiştim yabancı oyuncu konusun da yönetim kurulu dikkatli olması gerekiyor diye fakat Dos Santos Fortes konusunda da yanlışlık yapıldı diye düşünüyorum oysaki gecen sezon bu ligde oynayan yabancı forvet oyuncular tercih edilip transfer edilseydi, bu takıma daha iyi katkı sağlanabilirdi. TFF 1 lig de şampiyon olmak için yabancı oyuncuların takıma katkısı çok önemli , yabancı oyuncular iyi çıkarsa takımı sırtlayıp takıma katkı sağlar.
 
Geçen sezon gol sıkıntısı çok çektik ama, yönetim kurulu olarak bu sezon bu konu da titizlik ile transfere forvet hattı için özen göstermiş olsa da şuana kadar forvet oyuncuların dan bir katkı gelmedi, atılan 3 golün 2 tanesini orta saha oyuncusu Batuhan ve 1 tane golü defans oyuncusu Ramazan Sal attı. Umarın bu haftadan sonra forvet oyuncularından gol atma konusun da verim alırız.
 
Çarşamba günü Türkiye Kupası maçında deplasman da Zonguldak kömür maçına çıkacağız ve bu oynamayan tüm oyuncuları Ünal Karaman hoca izleme imkanı bulacak.Umarın takım olma yolunda sıkıntılar hemen aşılır ve TFF 1 ligde üst sıralarda kalma ve şampiyonluk yarışından hiç çıkmayız.
 
Önümüzdeki hafta sonu ligin yeni ekiplerinden Bandırmaspor ile Gap Arena stadyumun da oynayacağız şuan puansal olarak ligin altında olabilirler ama dikkat edilmesi gereken bir takım lakin geçen sezon Türkiye kupasında oynanan 2 maçta da galip gelememiştik,umarın takım olarak bu maçta galip geliriz ve moraller tekrar üst seviyelere çıkar.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…….. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48