Şanlıurfaspor taraftarı stadyum çimlerinin içler acısını durumunu görünce isyan etti stadyumda lig bitiminden bu yana hiçbir çalışmanın olmamış olması ve çimlerin bu hale gelmesi büyük bir üzüntü içerisinde izlemekteyiz.
Bizler Şanlıurfaspor taraftarı olarak günlük yemeye usulü çalışan insanlarız Şanlıurfaspor 4-5 maç dışarıda oynayacak olması ve bizlerin Urfa da başka sosyal bir aktivite olmamasından dolayı  bir tek hafta sonu bu maçlara giderek stres atıyorduk buda bizim elimizden alınıyor.Çevre illerden birinde oynaması halinde maddi durumumuz iyi olmadığından bu maçları gidip izleyemeyeceğiz.Takım bu sene süper lige çıkmak için yönetim güzel bir kadro oluşturdu sabırsızlıkla bu maçları bekliyorduk ama hevesimiz kursağımızda kaldı.
Şanlıurfaspor yönetimi bu konunun takipçisi olacaklarını söyledi stadyum ile ilgili bizim hiç bir yaptırımımızın olmadığı sözlerine eklediler.Kamu oyunun bu konuda bilgilendirdiklerini ifade etti.
Yönetici Maruf Güneş ve Mehmet Çavuş maçların yeri konusunda çalışmalar devam ediyor biraz sabırlı olursak daha iyi olacak bizler Şanlıurfaspor yönetimi olarak en doğru kararı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Başka köşe yazımda buluşmak dileğiyle......... 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49