Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Timsah'da Aslan mesaisi

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen günün ikinci antrenmanına, sakatlığı bulunan Emre Pehlivan katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Turgay Bahadır ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı devam eden Sestak ise Fizyoterapist Recep Lokmaoğlu eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışması ve kontrol pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümde oyuncular yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmana, Teknik Direktör Sağlam'ın daveti üzerine, Gençlerbirliği maçında atılan gollerden sonra Lig Tv'de yaptığı sevinç gösterileriyle Türkiye'nin gündemine oturan minik taraftar Yiğit Kızıl ziyaretçi olarak katıldı. Sağlam minik taraftara forma ve imzalı fotoğrafını hediye etti.

Yeşil Beyazlılar yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48