Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Tekvandoda 2 bronz madalya!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde devam eden şampiyonada tatamiye çıkan, kadınlar 46 kilo sporcusu Ayşegül Funda Alp, ilk turda Macar Claudia Lipsel'i 20-0, çeyrek finalde İspanyol Estefenia Lopez'i 9-8 yenip, yarı finale yükseldi. Yarı finalde Rus Yulia Kustova karşısında ise müsabakayı 11-7 kaybetti ve 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Erkekler 48 kiloda Refik Erdem Koç ise Rusya'dan Temirlan Izutdinov'u 20-18 yenerek şampiyonaya başladı. Daha sonra Almanya adına dövüşen Türk sporcu Abdüllatif Sezgin'i 19-11 yenen Koç, yarı finalde Hırvat Brecic'e 9-7 kaybedip, bronz madalya ile yetinmek zorunda kaldı.

Günün diğer müsabakalarında ise erkekler 45 kiloda Müslüm Tazegül, ilk maçında Slovak Ales Tekovcic'i 16-0 teknik üstünlükle yendikten sonra, Hırvat Josip Tenger'e 6-5 kaybetti ve elendi.

51 kiloda Tolga İslamoğlu da İsrailli Edi Serbanescu'yu 9-9 biten mücadelede altın vuruşla geçti. Ardından Yunanlı Nikolaos Politis'e 8-2 yenilip, elenenler kervanına katıldı.

Kadınlar 42 kiloda Zeynep Şahin ise ilk maçında Almanya'dan Adriana Federic'e 6-4'lük skorla yenilerek, şampiyonaya veda eden bir başka Türk sporcusu oldu.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48